De Burink’s Hof

De Burink's Hof

Over de accommodatie

De Burink’s Hof is ook in zijn geheel te huur. De dubbele deuren tussen de Borgstee en de Hofstee worden geopend waardoor er een grote ruimte ontstaat voor grote families en groepen tot wel 70 personen. Er is meer dan genoeg ruimte in de eetzaal om bij elkaar te zitten maar door de verschillende ruimtes kan iedereen ook zijn eigen plekje zoeken, wat de locatie tot een gemoedelijke sfeervol huis voor grote groepen maakt. Degene die op zoek is naar rust kan zich terugtrekken in de serre maar anderen vinden het juist fijn om met zijn allen aan de bar te hangen. Ook buiten is er genoeg ruimte voor zoveel mensen, er is tijd tekort voor alle activiteiten die u hier kunt doen.

}

In het kort

14 Kamers

6 Badkamers

70 Gasten

15 Jaar ervaring

Prijzen

Uiteraard kunnen beide groepshuizen tegelijktijdig worden gehuurd of kan een aantal mensen verblijven in het nabijgelegen Bed & Breakfast op ongeveer 75 meter afstand De Burink’s Hof (1 kamer voor 4 personen beschikbaar). Bed and Breakfast à € 27,- p.p.p.n. De reservering hiervoor kan/gaat via ons.

Aanbetaling en borgsom De aanbetaling voor de midweek bedraagt € 100,- per dag per huis en € 500,- per weekend. De borgsom à € 250,- dient u bij aankomst te betalen, deze wordt bij vertrek weer verrekend.

Mocht u meer informatie willen over beschikbaarheid, mogelijkheden en/of prijzen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Aankomst en vertrektijden

  • Weekend:vrijdag 16.00 – zondag 16.00 uur
  • Lang weekend: vrijdag 16.00 – maandag 10.00 uur
  • Midweek: maandag 14:00 – woensdag 10.00 uur, of woensdag 14:00 uur – vrijdag 10.00 uur