De Hofstee

De Hofstee

Over de accommodatie

Voor de grotere families is de Hofstee een fijn huis. Er zijn geen slaapzalen maar slaapkamers van 2 tot 8 personen, en een grote keuken waar u samen met de andere leden van het gezelschap heerlijke maaltijden kunt bereiden. De eetkamer is ingericht in een grand café stijl met warme tinten en lange grote tafels met bruinleren stoelen. Ook hier is een serre met open haard waar u op de grote luxe zitbanken heerlijk kunt bijkletsen of rustig kunt bijkomen en genieten van een gezellig samenzijn. Vanaf het terras heeft u een heerlijk uitzicht over groene weilanden.

}

In het kort

7 Kamers

5 Badkamers

38 Gasten

15 Jaar ervaring

Accomodatie boeken


Prijzen

Bovenstaande prijzen zijn per persoon per nacht, op basis van zelfverzorging. En inclusief schoonmaakkosten en energie/gas/water maar exclusief overheidsheffingen à € 1,30 p.p.p.n. (tarief 2016). Huisdieren € 10,- p.d.p.n.

Uiteraard kunnen beide groepshuizen tegelijktijdig worden gehuurd. Aanbetaling en borgsom De aanbetaling voor de midweek bedraagt € 100,- per dag per huis en € 500,- per weekend. De borgsom à € 250,- dient u bij aankomst te betalen, deze wordt bij vertrek weer verrekend.

Mocht u meer informatie willen over beschikbaarheid, mogelijkheden en/of prijzen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Aankomst en vertrektijden

  • Weekend:vrijdag 16.00 – zondag 16.00 uur
  • Lang weekend: vrijdag 16.00 – maandag 10.00 uur
  • Midweek: maandag 14:00 – woensdag 10.00 uur, of woensdag 14:00 uur – vrijdag 10.00 uur