Over ons

Over ons

Groepshuis Twente
De Burink’s Hof

Groepshuis Twente oftewel Groepsherberg De Burink’s Hof ligt in Overijssel in het buitengebied van Buurse (gemeente Haaksbergen); een grensdorp in Twente nabij Duitsland. Het hele jaar door kunt u hier genieten van onze sfeervolle groepsaccommodaties, de Borgstee en de Hofstee en de Houtschuur.

Een gezellige gemoedelijke kindvriendelijke groepsherberg voor jong en oud en met vele mogelijkheden rondom de accommodaties. Veel leefruimte in de eetzaal en de aparte serre en sport- en spelmogelijkheden in overvloed. Daarnaast ligt Groepshuis Twente De Burink’s Hof in een prachtig wandel- en fietsgebied waar het ’s avonds nog echt donker wordt…

Een groepsaccommodatie voor jong en oud, voor kleine en grote groepen

De groepshuizen zijn van alle moderne gemakken en comfort voorzien en geschikt voor 1 à 2 mensen met een functiebeperking. Zo kunt u samen met familie, vrienden of een groep heerlijk genieten van een mooie omgeving en lekker relaxen in een van de huizen van De Burink’s Hof.

Groepsherberg de Burink’s Hof is aangesloten bij Samenwerkende Groepsaccommodaties Overijssel. Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op of bel: 053 – 56 96 458.

Accommodatie

Onze groepsaccommodatie beschikt over drie groepshuizen, te weten De Houtschuur, De Borgstee en De Hofstee.

Uiteraard kunnen alle groepshuizen tegelijkertijd worden gehuurd. Door de indeling zijn alle accommodaties geschikt voor kleine en grote groepen.

Sfeerimpressie