De Borgstee

De Borgstee

Over de accommodatie

De Borgstee is een gezellig huis voor de middelgrote families. Er is een knusse woonkamer in een sfeervolle stijl met leren zitstoelen om 4 tafels geschaard. Genoeg plaats voor de hele familie! Er is een klein, gezellig barretje. In de serre is het heerlijk bijkomen van een drukke werkweek, er zijn loungebanken. U kunt genieten van de open haard en voor de kinderen is er een kast vol speelgoed en spelletjes. Vanaf de serre loopt u naar buiten naar het terras voorzien van luxe tuinmeubilair waar u al vroeg in het jaar kunt genieten van de zon.

}

In het kort

7 Kamers

4 Badkamers

24 Gasten

15 jaar ervaring

Prijzen

Bovenstaande prijzen zijn per persoon per nacht, op basis van zelfverzorging. En inclusief schoonmaakkosten en energie/gas/water maar exclusief overheidsheffingen à € 1,30 p.p.p.n. (tarief 2016). Huisdieren € 10,- p.d.p.n.

Uiteraard kunnen beide groepshuizen tegelijktijdig worden gehuurd.

Aanbetaling en borgsom De aanbetaling voor de midweek bedraagt € 100,- per dag per huis en € 500,- per weekend. De borgsom à € 250,- dient u bij aankomst te betalen, deze wordt bij vertrek weer verrekend.

Mocht u meer informatie willen over beschikbaarheid, mogelijkheden en/of prijzen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Aankomst en vertrektijden

  • Weekend: Vrijdag 16.00 – zondag 16.00 uur
  • Lang weekend: vrijdag 16.00 – maandag 10.00 uur
  • Midweek: maandag 14:00 – woensdag 10.00 uur, of woensdag 14:00 uur – vrijdag 10.00 uur

Accomodatie boeken